2010. szeptember 15., szerda

Hétvége az Istriai félszigeten



A hétvégét Horvátország egyik legszebb részén töltöttük, Istrián. Kis csapatban indultu

nk négyen : Gabó, Andris+Juci és jómagam (Bölény/Béci). A lazulós filinget ötvöztük az edzőtáborossal, köszönhetően Gabónak, aki nem hagyta a brigádot eltespedni.

Hajnali ötös indulás után az eget kémlelve hagytuk el kis hazánkat. Kicsit izgultunk, hogy a rossz időt ne vigyük magunkkal, de szerencsére a Velebiteken átjutva megálltak a felhők, és a tengerhez közeledve egyre melegebb lett.

(25 fok)


Az első célállomás Limski-kanal: mivel itt már jártunk korábban a lenti falnál, így azt a döntést hoztuk, hogy a Kanfanar felöli falon mászunk. M

indenki tolta a szintjének megfelelő utakat. Gabó

Este borozgatás a Brsec-i szálláson. Másnap halpiacos bevásárlást követően deep water solo, búvárkodás (annak aki szereti, :-) nekem nem jött be, mert szépen betüdőztem a vizet...).aztán strand boulder.akart még keményíteni, de a lódarázsfészek az egyik kiválasztott útban „kissé“ megzavarta, ettől függetlenül jót másztunk, A tartalék energiánkat egy kis kikötői sétás, sajtkóstolóra fordítottuk, ahol tovább erősítettük a nemzeteink közti barátságot.


Mediterrán halvacsora Gabó jóvoltából, és egy activity party, ahol a Rotpunkt csapata simán nyert, itt jegyzem meg, hogy mi kevesebb sört ittunk. :-)


Harmadik nap: Vella draga. Ez az a völgy, amit nem igazán lehet szavakba önteni, ezt látni kell. Gyönyörű sziklatűk, falak, utak, véleményem szerint, és az utak számát figyelembe véve, évekig lehet mászni. Itt mindenki megtalálja amit keres. Szerintem a képek magukért beszélnek.

Kuuuu vvvvvv@@@@@@ jóóó hétvége volt!!



1 megjegyzés: